top of page
Poster Niek.jpg

Tentoonstelling Gouda

28 maart t/m 14 april 

28 March to 14 April 

Tentoonstelling “LICHT IN KLEUR”


U heeft vast gemerkt dat het enige tijd stil is geweest rondom de nieuwsbrief. Dit alles heeft te maken gehad met vormgeven van een nieuwe website. Deze is inmiddels online, ik wil u uitnodigen om een bezoek te brengen aan mijn website. Ik volg de social media ontwikkelingen en ben daarom vanaf heden te volgen op Facebook, Linkedin en Instagram. 


De andere reden van de stilte en deze nieuwsbrief is dat ik u op de hoogte wil brengen van een nieuwe tentoonstelling op een voor u en mij nieuwe, maar prachtige locatie aan de Markt in Gouda. Vanzelfsprekend gaat een tentoonstelling niet zonder voorbereidingen. Het afgelopen jaar zijn vele mooie locaties in en rondom Gouda bezocht, bestudeerd en geschilderd.

Ook de studiereizen naar Frankrijk en Italië zijn weer onderdeel van mijn agenda geweest. Kortom, een jaar van voorbereidingen, ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen.


De tentoonstelling “LICHT IN KLEUR” zal worden gehouden van 28 maart t/m 14 april 2019.


Ook ben ik Louwrens en Gerda Dijkstra zeer erkentelijk voor het organiseren van de tentoonstelling, en het beschikbaar stellen van het prachtige Arti Legi aan de Markt in Gouda.


Om u alvast kennis te laten maken met deze tentoonstelling verwijs ik u naar de “Gallery” op mijn website. Hierop zal een selectie van nieuwe werken te zien zijn.


Ik heet u alvast van harte welkom en wens u veel kijkplezier.

bottom of page